Beli Golob
The White Dove
La Colomba Bianca
Die Weisse Taube
22.04.07 Dohodnina za BELEGA GOLOBA
DRAGI PRIJATELJI!

NAMENITE 0,5% DOHODNINE
MEDNARODNI MIROVNIŠKI FUNDACIJI BELI GOLOB

Ponuja se Nam priložnost, da naredimo nekaj za MIR IN LJUBEZEN tudi v finančnem smislu. Nov zakon o dohodnini ponuja priložnost, da del denarja, ki nam ga odmeri država v obliki davka namenimo fundaciji BELI GOLOB.

Kaj je potrebno storiti?

Na zadnji, šesti strani dohodninskega obrazca, ki smo ga prejeli od Davčne uprave, vpišemo v tabelo davčno številko fundacije 38319039 in odstotek, ki ga namenjamo (npr. 0,5%)

Če se odločimo za donacijo, ali v tem primeru dobimo manj vrnjene dohodnine oziroma ali jo moramo plačati več?
Če tega dela obrazca ne izpolnimo, bo vsa naša odmerjena dohodnina v celoti nakazana v proračun RS. Gre le za to, da se od naše odmerjene letne dohodnine vpisani odstotek nameni tistemu, ki ga želimo podpreti. Naša (preveč ali premalo plačana) dohodnina se ne spremeni!

Zakaj se odločiti za Mednarodno mirovniško fundacijo Beli golob?
Denar, ki bo doniran fundaciji bodo zrnca-hrana belemu golobu, da bo lahko »letel«, vršil njegovo osnovno poslanstvo: ŠIRIL IDEJO O MIRU V SVETU! Vse manj je notranjega miru in vedno bolj je potreben za naše normalno vsakodnevno delovanje (mir, prijateljstvo, ljubezen, dobri medčloveški odnosi v naših družinah, med prijatelji, vaseh, mestih, državi, na svetu). Fundacija ima v načrtu veliko projektov, ki vzpodbujajo mir med ljudmi, širijo prijateljstvo v svetu. Brez tega ni mogoč napredek, razvoj družbe! Več o delovanju fundacije na spletni strani www.white-dove.org

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na spletnem naslovu promo@white-dove.org

Vnaprej se Vam zahvaljujemo za podporo!
MIR IN LJUBEZEN
Ustanovitelj
Gianni Rijavec
domov
natisni
kontakt
zemljevid strani